söndag 3 december 2017


Första advent och morgonen är lugn och tyst. Nä, där hittade jag på....diskmaskinen låter och det gör tvättmaskinen också. Det finns nämligen några väldigt tydliga tecken på att det inte bara är jag i huset längre.

Tecken nummer ett är att det lagas mat på ett helt annat sätt nu, det innebär i sin tur mer disk och att diskmaskinen får jobba hårdare. Det andra tecknet är att tvättamöban i källaren plötsligt växer till igen. För att den inte ska göra som vanligt och växa sig över våra huvuden gäller det att tvätta på.

Det finns andra tecken också, jag har någon att titta på alla goa serier, trailers och filmer tillsammans med igen. Jag smyger ner i källaren på helgmorgnarna för att stänga dörren till sonens rum så han slipper vakna när jag stökar runt här hemma. På samma sätt som min pappa stängde dörren till mitt rum när jag fortfarande bodde hemma. 

Andra tecken är ett kylskåp som är hyfsat välfyllt igen, saker som ligger här och där (både mina och sonens), glada skratt från hans rum i källaren när han snackar med kompisarna och bara en allmän glädje över att få rå om honom några veckor igen. Lycka!

Ha en fin första advent alla där ute!!

Idag är det första advent och nu är den härliga julmånaden här på riktigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar