torsdag 21 december 2017


Idag känns det nästan som skapdan, den där härliga juliga förväntansfulla känslan som brukar infinna sig hos mig då. Om det vore så skulle det innebära att det är julafton imorgon men det är det ju inte, tack och lov. Inte tack och lov för att jag har massor kvar att göra utan enbart för att då är det fler njuta av att det "snart är jul dagar" kvar innan det faktiskt är jul.

Att jag har skrapdagskänsla redan nu förstår jag inte riktigt då jag har min pluggdag idag och plugga är ju inte något jag normalt gör dagen innan julafton....fast det går sådär med studierna måste jag erkänna. Faktum är att det går urdåligt.....

Inspirationen fattas, istället har jag jobbat med lite andra arbetsuppgifter men nu när klockan närmar sig tre på eftermiddagen börjar jag ägna mig åt annat än jobbet. Tycker att jag kan vara värd det då jag i princip arbetat i ett sträck sen klockan sju i morse.

Lite tvätt, lite paketinslagning och andra mer roliga saker får komma i fokus nu. Som att lyssna på julmusik och titta på ljusen som lyser till exempel. Kanske inte direkt roligt men oerhört njutbart och rofyllt. Tror att jag ska försöka få med mig sonen ut på byn för att ta en fika på vårt nya lilla fikaställe, Tidlösa Ting. Skulle kännas som en trevlig avkoppling....dessutom är det en ursäkt till att slippa läsa tråkig (om än intressant) studielitteratur.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar