söndag 17 december 2017

Nu måste jag erkänna att jag är rätt mör....kroppen är trött, så trött och leder och fötter värker. Inte så konstigt när jag tänker efter.

Vi har haft underbara dagar i London med både Star Wars och många andra upplevelser. Tunnelbanan har förflyttat oss genom de olika delarna i staden men det har blivit många promenader ändå....därav onda fötter....att jag glömde inläggen hemma gjorde nog sitt till också...

Att kroppen är trött är inte heller särskilt konstigt...vi landade på Arlanda kvart i nio igår kväll och valde att köra hem istället för att ta in på hotell som vi egentligen planerat. Lite tokigt kanske men utsikten att få krypa ner i sin egen säng och sedan vakna hemma lockade. Nu där jag ligger under värmefilten medan elden knastrar i braskaminen och tvätten snurrar känns valet rätt. Annars hade vi varit på väg nu....kanske i Gävle i bästa fall.

Hur som helst på rätt tomma vintervägar susade vi hem genom natten. Eftersom vi numera är två med körkort i familjen turades vi om att köra och sova! När jag hade svackor var sonen piggare och tvärtom. Halv fem i morse kröp jag ner i min egen säng...oj så skönt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar