måndag 1 januari 2018

2017 slutade på ett härligt sätt. Tillsammans med goda vänner åt vi smaskig mat, skålade i bubbel och sen övergick det gamla året i det nya, 2018. Med tanke på att 2017 hade en fin avslutning kunde ju inte det nya året börja på annat sätt än lika bra som det gamla slutade. Tillsammans med vänner spelade vi spel och skrattade så vi grät, vi bjöds på flytande äppelpaj och mer bubbel. 

När så natten sakta närmade sig morgonen kröp några av oss ner i badtunnan under stjärnorna....ånej, där hittade jag på. Det var önsketänkande, vi kröp ner i badtunnan i snålblåsten som förde med sig omväxlande regn och snö. Men vattnet var varmt och vi visste ju att stjärnorna dolde sig där bakom molnen så badet avnjöts i fulla drag. När vi så småningom kravlade oss in i tidig morgontimma somnade i alla fall jag i princip ovaggad. 

Som vanligt har jag tänt marschaller för att välkomna det nya året. Vi har ätit pizza till middag som så många andra och ser film på teven. Om inte alltför många timmar är denna den första januari slut och vi har 364 dagar framför oss....när det bara är 358 dagar kvar åker sonen tillbaka till Norge...

God fortsättning på det nya året!

Välkommen 2018.

Ett nyårsdukat bord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar