onsdag 6 juni 2018

När man borde plugga skoljuridik men inte har lust då kan man göra andra saker. Det är inte svårt alls, så fort tanken på att ta fram böckerna kommer låter man tankarna löpa iväg och fundera över vad annat som finns att göra. Här kommer några exempel:

Det går alldeles utmärkt att ta tag i den garderobsstädning som borde ha gjorts för flera månader sedan. Att ta promenader går också bra likaså att rensa ogräs i rabatten på framsidan. Tvätta är ingenting som röner särskilt stort motstånd denna dag, inte ens att ta reda på tvätten och stryka. Eftersom jag dessutom röjt i garderoberna gick det att hänga in kläderna på en gång. Bara en sån sak....

När man (läs jag) började frysa fanns inget som helst hinder att göra upp en eld i braskaminen och istället för att öppna Skoljuridikboken slå på teven och titta på Doctor Strange. Till det ordnade jag en god matjessallad med brynt smör.

Sådär, nu har jag berättat hur man gör för att fokusera på andra saker än det man borde fokusera på...inte svårt alls. Jag har det i mig...en naturlig talang! Funderar på om det är något jag borde satsa på i större skala, att lära ut den konsten alltså, jag skulle ju kunna åka runt och föreläsa. Tänk om jag har funnit vägen till rikedom och evig lycka?!

Det blev några högar sedan garderoben rensades. 

Matjessallad med brynt smör till middag. 

Eld, värmefilt och Doctor Strange på teven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar