måndag 23 juli 2012

En sak kan man ju i alla fall säga med säkerhet, det är att den här sommaren inte bjuder på många överraskningar. Man kan lita på att de flesta dagar bjuder på moln och inte alltför varmt väder.
Ligger och tänker på att det är perfekt väder att göra de där sakerna som man tänkte vänta med till de veckor när det regnar eller är allmänt dåligt väder. Problemet är bara att det har liksom varit jämngrått och då kommer inte den där lusten att göra något trots att förutsättningarna är perfekta.

Nu pratar de om att högsommarvärmen kommer igen, i södra Sverige, programledarna är exalterade....det är precis som att norra halvan inte finns.

My little Pony har tydligen fått en revival. Det sitter två grabbar i tjugoårsåldern och berättar om sitt stora intresse, med stort allvar ska tilläggas. Det finns ett forum för älskare av de små rosa hästarna där man kan vara med om ens ålder är över den målgrupp som serien egentligen vänder sig till.  Ja, jag säger då det....


I dag ska jag i alla fall till sjukgymnasten  för att träna igen. Sen blir det inte fler gånger på sjukgymnastiken den här veckan eftersom vi åker till Östersund. Så då blir det till att träna hemma med promenader, trappträning och annat som kan göras här hemma.

Och nu...frukost!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar