lördag 11 februari 2017

Oj, vilken vecka det har varit. Både nytt och gammalt, utmaningar och vanliga vardagar, allt i en enda blandning. Händelserik är det minsta man kan kalla den.

Igår kväll skjutsade jag sonen till tåget mot Stockholm, strax efter midnatt var jag hemma igen och kröp i säng. Vaknade tidigt i morse, det är inte okej, jag vill ju sova länge. Men istället för att ligga kvar tog jag tag i ett pass knäträning på morgonkvisten. Min axel lät jag dock bli, den fick en rejäl omgång hos sjukgymnasten. Därför kändes det mest rättvist att låta den vila, i alla fall idag. Imorgon är en annan dag.

Resten av lördagen har gått åt till att kämpa i skidspåren, dessemellan har jag tagit hand om min tvättamöba som av någon outgrundlig anledning vuxit sig stark under veckan. Några maskiner till så borde jag ha vunnit den här gången också!

Nu slöar jag ett tag innan det återigen är dags att åka till Ö-vik. Den här gången för att hämta sonen som kommer från Stockholm. När vi väl kommer hem kanske vi kan slöa lite tillsammans, ser fram emot att höra hur hans snabba tur till huvudstaden har varit.

Imorgon bitti lovar jag i alla fall att ligga kvar i sängen och slappa, dricka kaffe och läsa lite. Hittar man mig inte i sängen ligger jag nere i soffan under värmefilten med en eld i braskaminen. Så kommer min söndag att se ut, om någon mot förmodan skulle undra.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar