tisdag 7 mars 2017

Idag har det varit en sån där dag som nog kan räknas som en milstolpe. Nu är vi två vuxna i vår familj, två myndiga. Det stod klart när jag skulle föra över sonens födelsedagspresent till hans konto i förmiddags och insåg att jag inte kom åt hans konton mer.....som tur var hade han inga problem att tala om vilket kontonummer som var aktuellt...tror jag det med utsikten att öka saldot med en slant.

Dagen har sen flutit på enligt hans önskemål. Nybakade ostfrallor till frukost...eller snarare lunch. God Schwarzwaldtårta till eftermiddagsfikat och som grädde på moset fick han även önskemiddag. Oxfilé med min hemgjorda pepparsås och hemfriterade stripes. Dagen till ära lyckades jag dessutom få till dem så där krispiga som de bara är på vissa restauranger, så nu vet jag hur man ska göra för att lyckas riktigt bra. Hoppas det fungerar även nästa gång. 

Nu ligger jag i soffan och filosoferar. Hur är det ens möjligt att 18 år kan gå så snabbt? Nyss var han en liten plutt på några kilo, plötsligt är han ett antal kilo tyngre med en oerhört fin personlighet. Med den personligheten kommer han att ta världen med storm och göra den till sin. You go kid, make the world a better place! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar