lördag 29 april 2017

Okej jag erkänner, idag har jag inte gjort många knop mer än att jag åkt med sonen när han övningskörde till och från lördagsfrisören. Inte min lördagsfrisör, hans. Dessutom har jag lagat mat och ätit den....men sen...ingenting.....

Fast under veckan som gått har jag varit desto mer aktiv. En intensiv vecka på jobbet. Jag arbetade mycket som lärare och då arbetade jag ju ändå fyrtiofem timmar i veckan. För mig gäller det nu att inte fortsätta arbeta min förtroendetid här hemma, ni vet de där tio timmarna alla lärare gör hemma men som så få vet om. Det är ju timmar jag är van att göra men går jag i den fällan skjuter jag mig själv i foten...och det räcker med ett trasigt knä....Tack och lov är jag en klok kvinna som lyssnar på mig själv....jobbar gör jag numera på jobbet.....hemma vilar jag.

Hur som helst den intensiva arbetsveckan avslutades med modevisning igår kväll på Olympia. För ovanlighetens skull satt jag inte i publiken och tittade utan jag gick på podiet. En annorlunda upplevelse, men väldigt rolig. Jag har mannekängat en gång förut, i Östersund. Då var det petnoga hur man gick. Då skulle man stanna på exakt rätt plats med rätt fot på rätt ställe, handen på höften som skulle vara lutad åt rätt håll. Igår var det viktigaste att ha roligt. Fast jag inte trodde det innan måste jag erkänna att jag hade jättekul, om än det kändes märkligt....men när man får visa så snygga kläder som jag fick var det ju som en promenad i parken...fast med musik....och strålkastare...och bitvis halkig "stig"....fast det kan det ju vara på riktiga stigar också, halkigt alltså.

Just nu känner jag mig mest avundsjuk på alla som kan ha myssockor på sig....här har sockorna åkt av sen ganska länge. Som bekant kan jag ju inte ha något på fötterna när jag är trött. Att vara avundsjuk är väl rätt onödigt egentligen, men när jag ser alla fina tussar, sockor och tofflor som dyker upp titt som tätt på nätet, i reklam eller på vänners fötter, önskar jag att mina fötter skulle acceptera att ha såna på sig....undrar just om sånt syns i mitt flöde för att retas bara....så är det nog.

Jag bjuder på en bild av en promenad i parken. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar