söndag 14 maj 2017

Äntligen blev det lite varmare igen, det har gått att vara utomhus och göra saker utan att frysa ihjäl. Att lördagen bjöd på skönt väder gjorde att jag fick energi och lust att skura och behandla altanen. Det innebär att det nu bara är att flytta ut möblerna och välkomna våren och sommaren. Fast det har jag inte gjort ännu....det är dumt att ta i för mycket på en gång.  

Jag tycker att det är rätt skönt att vila också....något jag behöver....det känner jag när jag väl kryper in under värmefilten. Mina knän och leder gör ont mest hela tiden och det känns extra väl när jag vilar...vilket gör att det inte är riktigt så skönt att ligga och som det brukar vara om än värmefilten gör gott. 

Försöker samla kraft inför veckan som kommer, det är mycket att ta tag i just nu som inte har sådär helt enkla lösningar. Men jag vet ju att allt brukar ordna sig bara man tar det lugnt och låter tankarna gå några varv extra. Sen vet jag också att de bästa lösningarna kommer när man tänker tillsammans....så nästa vecka ska få bli en tillsammans-vecka. 

Längtar till onsdag kväll...då ska jag ha en tillsammans-kväll med sonen (hoppas han är med på det) för att se sista avsnittet av Agent´s of Shield, fjärde säsongen. 

Tillsammans, det är ett ord jag gillar....tillsammans!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar