lördag 24 juni 2017

Ligger och funderar över livet och hur skört det kan vara. Lyssnade nyss till en man som hastigt förlorat sin fru i en stroke. Eftersom man inte vet vad livet har att erbjuda gäller det att ta tillvara alla stunder och göra det bästa av dem. Om än det inte alltid blir som man tänkt sig eller planerat. 

Som den här midsommarhelgen, konstaterar att det är den första midsommarhelg någonsin som inte firats med andra än den närmaste familjen. Det har dock varit (och är...den är ju inte slut än) en mycket skön helg. Eftersom sonen jobbar har det styrt vad vi gjort till stor del. Alltså har vi mest hållits här hemma i lugn och ro. Alla kransar, kubbspel och annat som dyker upp i flödet på nätet har lyst med sin frånvaro hos oss. Istället har skönt växthushäng, mysfika vid braskaminen en sen kväll, lite film, god mat hos mor och bokläsning varit synonymt med vår midsommar. Fast en och annan bukett med syrener och sommarblommor har hamnat på diverse platser här hemma....det är ju ändå midsommar. 

Idag när det är grått, regnigt och småtrist passar det ännu bättre med en slödag till dess att kvällspasset för sonen börjar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar